Renovering

Fixargruppen gör allt ifrån att sätta en golvlist till totalrenovering av lägenheter eller hus.

Inför försäljning / efter köp

Bygga eller riva en vägg

Med små medel kan man öppna upp och få in mer ljusinsläpp genom att riva en vägg och skapa öppen planlösning. Genom att sätta upp en vägg kan göra en stor skillnad, man får ett till utrymme som behövs eller som ger en värdeökning på eran bostad.

Bygga förrådd eller förvaring

För att kunna behålla ett städat och stilrent hem så behöver man mycket och bra förvaring. Det är oftast något som saknas i lägenheter och hus. Vart ska man göra av alla skor, jackor och saker som man behöver men inte vill ha framme?

Golv

Ett trägolv blir ofta bara vackrare med åren. Välskötta trägolv är dekorativa och ger en genuin känsla. Att lägga nytt golv eller slipa ett befintligt kan vi hjälpa dig med. vi ger dem nytt liv i de nyanser som ni vill ha. olja, lack, bets eller färg.

Belysning

Belysning är något som är väldigt viktigt men som oftast glöms bort. Belysningen är viktigt för mysfaktorn och av praktiska skäl att man ska se det man behöver göra.

Utvändig renovering

  • Staket: det blir snyggt och mer praktiskt om man har småbarn eller husdjur eller bara vill markera var tomtgränsen går.
  • Trall / uteplats
  • Kallvind
  • Förrådd
  • Belysning trädgården

Se pris för renovering här

Vi gör även de minsta jobben Kontakta oss på info@fixargruppen.se och skriv om vad ni behöver hjälp med. Se bilder på våran Facebook sida »

info@fixargruppen.se

Kontakt

Ring oss

08-588 928 71

Maila oss

info@fixargruppen.se

Adress

Berglindsväg 8, 139 34 Värmdö

Kontakta oss för en offertförfrågan