Måleri

Att komma hem eller till jobbet och se samma väggar som man sett i flera år kan vara lite trist.

Det kan även vara jobbigt och stressigt att se ett slitet rum som man känner att man borde ha målat om. Det är därför man ska unna sig att göra om lite då och då. Förnyelse är inte bara kul, det är skönt, ger extra energi och harmoni. Det behöver inte bli en så kostsam historia.

Vi hjälper dig med att:

  • Måla inomhus

Fixargruppen målar inomhus där människor bor och arbetar. I lägenheter, villor, på kontor och i butiker.

Färg med glans eller matt kulör och raka penseldrag ger vi liv till vackra och funktionella ytor som människor mår bra av.

  • Tapetsera

Tapetsering är ett enkelt och tämligen billigt sätt att förändra ett rum. Men för att få det bästa resultatet är underarbetet extremt viktigt. Fixargruppen vill hjälpa dig till ett utmärkt resultat.

  • Inför försäljning

Genom att måla om och fräscha upp i hela lägenheten/huset kan man skapa ett mycket bättre första intryck hos potentiella köpare. Så genom att spendera en förhållandevis liten peng kan man därmed öka försäljningsvärdet markant. Om det finns önskemål kan vi även ta med en inredningsdesigner som också kan hjälpa till med  ”Homestaging” inför försäljning.

  • Trapphusmålning

En sliten trappuppgång kan bli en ny fräsch entré. Det blir helt enkelt roligare att komma hem eller till jobbet.

Måla hus

Husets Utsida är mycket viktig, vi både hjälper er med att kontrollera skicket på den befintliga panelen och sedan byter vi ut det som är gammalt och ruttet. Innan vi målar om huset.

Vi använder oss av:

info@fixargruppen.se

Kontakt

Ring oss

08-588 928 71

Maila oss

info@fixargruppen.se

Adress

Berglindsväg 8, 139 34 Värmdö

Kontakta oss för en offertförfrågan