Ikea kök Stockholm

Fixargruppen kan genomföra köksbygget av ditt Ikea kök i Stockholm med våra certfierade snickare

Vi är fullt kvalificerade hantverkare som erbjuder komplett montering och installation av Ikea kök i Stockholm inklusive kakel & klinker. Allt vårt arbete är fullt försäkrat.

Kunderna är verkligen viktiga för oss och det är därför vårt team av certifierade snickare alltid syftar inte bara till att få jobbet gjort rätt men att överträffa dina förväntningar också. Vi letar alltid efter nya och innovativa tekniker för att ständigt återuppfinna oss själva – vi vilar aldrig. Vi erbjuder en kundfokuserad köksanpassning för alla behov, så om du vill ha ett helt nytt kök eller behöver en passande service, kommer du att vara i säkra händer.

Lång erfarenhet av Ikea kök

Fixargruppen kan genomföra köksbygget med våra certfierade snickare och vi är stolta över vår kvalitet på utförande samt vår uppmärksamhet på detaljer. Om du behöver en skräddarsydd design för kök kommer våra erfarna byggare att ge dig en pålitlig service.

Så om du behöver ett kök eller snickeri / byggnadsarbete är vi det perfekta valet! Vi har ett välförtjänt rykte för både kvalitet och säkerhet. Vi strävar efter kontinuerlig förbättring och levererar kostnadseffektiva lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss för snabb offert!

info@fixargruppen.se

Möt teamet

Kontakt

Ring oss

08-588 928 71

Maila oss

info@fixargruppen.se

Adress

Berglindsväg 8, 139 34 Värmdö

Kontakta oss för en offertförfrågan