Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig

Köksrenovering Stockholm

kök-11-300x199

Hemmets hjärta. Låt oss hjälpa er att bygga ert drömkök!

I våra kök tas många diskussioner och beslut. Där har vi många roliga stunder tillsammans och skapar många minnen. Det är viktigt att vi har ett kök som vi trivs med och är praktiskt, med bra förvaring, ordentlig belysning och en känsla av värme.  Då kan vi vid middagsbordet bara njuta av både maten, miljön och sällskapet.

När ni väl bestämt kök och köksleverantör kan vi hjälpa er med att bygga om ert nya drömkök. Vi går igenom hela projektet precis hur ni vill ha det och ger er en tidsplan.

Smidig köksrenovering i Stockholm

Vi går tillsammans igenom ritningen på köket, och vad ni vill ha för golv, kakel, bänkskiva, tapet på väggarna, kyl/frys, ugn, belysning osv. Under byggets gång för vi kontinuerliga avstämningar för att allt ska bli som ni vill ha det.  Självklart ser vi till att hålla så rent som möjligt underprojektets gång och störa er så lite som möjligt.

Vi kan bland annat hjälpa er med allt flytta ett kök till ett annat rum, bygga väggar, dra om vatten, lägga golv, måla, platsbygga köksöar eller möbler.  Det finns inget som vi inte kan hjälpa er med.

Vi tar hand om allt från början till slut ser till att alla gör ett bra jobb (Elektriker, plattsättare, målare, rörmokare o.s.v) och innehar alla certifikat som behövs för att utföra jobbet korrekt och snyggt.

Köksrenovering i Stockholm med flera typer av kök

Vi monterar alla typer av kök:

Se pris för köksrenovering här

Nedan är bilder på tidigare projekt och för att ge er lite inspiration.

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig

Offertförfrågan

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig

Valfritt